El PSC presentava ahir propostes en l’àmbit esportiu. Volen impulsar programes que promoguin l’estil de vida saludable i actiu per a totes les edats. A més, també creuen que es necessari recolzar els clubs esportius i els esportistes d’elit de la ciutat i elaborar també un pla integral de reforma i modernització de les instal·lacions esportives, fent-les més eficients. Ens ho comenta la cap de llista, Rosa Maria Ibarra

PUBLICITAT

D’altra banda, els socialistes també aposten per a que les dones tinguin més importància en el món esportiu per garantir la seva presència en els òrgans de direcció de les entitats.

Pel que fa a Junts per Valls presentava també les seves propostes en infraestructures i serveis del Polígon Industrial. La cap de llista,  Dolors Farré, ha destacat les últimes inversions industrials i la capacitat del polígon per atreure més empreses. També ha posat en valor la implantació en pocs anys de Fluvitex, Griffith Foods, Prat International Brand, Frigicoll i ara Gazeley, com a prova del bon moment del polígon industrial. Durant la roda de premsa Farré, també va estar acompanyada pel director de l’Incasol, Albert Civit. També va presentar el programa d’empresa i emprenedoria que contempla més millores de serveis i dos nous accessos a la zona industrial. Com a d’altres punts forts del programa de Junts per Valls destaca la formació adaptada a les necessitats del mercat laboral, espais de coworking i un Pla de Dinamització Empresarial.

PUBLICITAT