Últims dies de campanya abans de les municipals i els partits polítics vallencs segueixen presentant i parlant de projectes i propostes.

PUBLICITAT

Junts per Valls ha parlat dels projectes de via pública a tota la ciutat i als barris. Segons Dolors Farré, tots ells seran prioritat el proper mandat i es coordinaran directament des d’alcaldia. En matèria de seguretat, s’han fixat com un dels equipaments prioritats la nova comissaria de la Policia Local. A més, Junts per Valls vol encarrilar la transformació de la carretera de Picamoixons entre Mas Clariana, Santa Magdalena i les Comarques en un vial urbà que connecti els tres barris.

Dolors Farré i el seu equip feia dissabte al migdia un concert vermut a la plaça U d’octubre i presentava propostes en l’àmbit d’acció cívica, joventut i igualtat. L’ampliació de l’oferta de lloguer, la creació d’un Carnet Valls Jove o la renovació del Punt d’Informació Jove son algunes de les propostes de la formació. En matèria d’igualtat, proposen ampliar les polítiques de gènere i donar suport al col·lectiu LGTB. Aposten també per l’accés a l’habitatge per part dels joves,  l’accés a una feina, l’ocupació i el suport als emprenedors joves, a més d’activitats d’oci i lleure adreçades per a joves.

I passem d’un partit a un altre que també segueix en campanya de cara al 26-M. La intervenció comunitària i la prevenció per fer front a l’emergència social són aposten fermes per a la CUP de Valls. Volen la creació d’un pla integral per abordar la pobresa infantil i de la vellesa. Altres propostes destacades en aquest àmbit són la creació d’un consell d’infants, la creació d’un Espai Jove o la implementació de mesures d’ajut econòmic i assistencial per a persones grans que viuen soles. Els cupaires també pretenen elaborar un programa de promoció de la Salut i Prevenció i Tractament de les Drogodependències.

I d’altra banda, aquest matí de dilluns Esquerra Republicana i Compromís per Valls parlava de les seves propostes en matèria d’equipaments al Portal nou de la ciutat. El cap de llista, Jordi Cartanyà, ha mencionat varis projectes que ha qualificat tots ells de realitzables. Una de les prioritats per als propers quatre anys és trobar una sortida per a la nova comissaria de la Policia Local. En aquest sentit, proposen emplaçar-la en una de les antigues naus industrials que hi ha a la carretera de Tarragona. D’altra banda, la coalició proposa un pla de manteniment per a escoles i equipaments esportius. Cartanyà també ha destacat que estaran atents a les ajudes que puguin venir de la Generalitat i de la Unió Europea per destinar-les a nous equipaments.

PUBLICITAT