Els equips esportius de casa nostra han tingut un altre cap de setmana de competició.

PUBLICITAT

En futbol, al grup 6 de Segona Catalana, la UE Valls va empatar a 1 davant de la Pobla de Mafumet. El conjunt de Joan Antoni Pallarès, que ja és equip de Primera Catalana, tancarà la lliga diumenge al camp del Tortosa. El partit es jugarà a les cinc de la tarda.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls es va imposar dissabte al camp del Calafell per 2-4. La punxada del Montblanc fa que el conjunt vallenc tingui a un punt la classificació pel play off d’ascens a Segona Catalana. Aquest diumenge es disputarà l’última jornada en horari unificat a les 17h de la tarda. Per classificar-se pel play off, l’Atlètic necessita guanyar al Roda de Berà i que el Montblanc no puntuï contra el Sant Jaume dels Domenys.

I en bàsquet femení, l’última jornada de la fase regular de Primera Femení ens va deixar una nova victòria de les noies del CB Valls per 51-57 a la pista de l’Spar City Lift Girona B. Un cop acabada la competició, l’equip que dirigeix Benet Ibañez afrontarà la fase d’ascens a Copa Catalunya el primer cap de setmana de juny al pavelló Joana Ballart.

PUBLICITAT