Els partits polítics ultimen els actes finals de campanya per aquest divendres. D’aquesta manera es posarà el punt i final a quinze dies intensos de campanya electoral per les municipals i europees d’aquest diumenge. Junts per Valls celebrarà la festa final a la Plaça del  Pati. L’acte començarà a les 17.30h amb inflables i coca i xocolata, i seguirà amb l’actuació musical de la Mariona Escoda i l’Andreu Dexeus, el grup La Tieta Clara i la txaranga Bandsonats.

PUBLICITAT

ERC i Compromís per valls ho faran a la plaça del Torrent del Titit, a partir de les 19.30h. Una festa popular, oberta a tots els vallencs i les vallenques, i en la qual hi assistiran els candidats i candidates. L’acte comptarà amb parlaments i també s’oferirà un refrigeri i música.

La CUP tancarà la campanya reivindicant-se com l’única garantia d’un canvi a Valls. L’acte es farà a la sala d’actes de la Cooperativa Agrícola a partir de les 8 del vespre. Comptarà amb varis parlaments i l’actuació del grup Julivert, amb cançons populars i de taverna.

I finalment el PSC de valls, amb Rosa Maria Ibarra com a candidata a l’alcaldia, oferirà l’acte final de campanya a la Biblioteca Popular, a partir de dos quarts de vuit del vespre.

PUBLICITAT