La Generalitat executarà les obres de modernització de la xarxa de reg de la Comunitat de Regants de Valls amb una inversió de 4,5 milions d’euros en un termini de dos anys. Es desencalla així un projecte que estava aturat des de fa més de quatre anys. El Departament d’Agricultura ha arribat a un acord amb el Ministeri d’Agricultura per dur a terme la segona fase de les obres a l’entorn dels torrents de Valls, molt esperada entre els més de 400 regants de la zona. El principal impediment era que l’Estat havia de retirar la catalogació del reg de Valls com d’interès general. Amb el conveni ja es pot donar continuïtat a l’obra.

PUBLICITAT

Vallsgenera organitza una jornada de “networking” agroalimentari i de gastroturisme a l’Hotel Class de Valls. La trobada té per objectiu fomentar la relació entre emprenedors, empreses, comerços i qualsevol persona que tingui un negoci relacionat amb el món dels esdeveniments i/o el turisme per tal d’intentar crear una xarxa de contactes entre ells. Se celebrarà el proper 10 de juny a les 9 del mati i és gratuït. No obstant, les places són limitades i cal fer inscripció prèvia.

Es presenta un llibre sobre els cinquanta anys d’història de l’Escola Enxaneta de Valls. Aquesta publicació formarà part de la col·lecció ‘Per conèixer Valls’, editada per l’Institut d’Estudis Vallencs, i contribuirà a enriquir el coneixement sobre la història de les institucions educatives a la ciutat

La Biblioteca Carles Cardó i 270 biblioteques de Catalunya viuran el divendres 31 de maig la segona “Supernit a les biblioteques”, una iniciativa del club super3, el Departament de Cultura i les biblioteques públiques per a promoure la lectura entre els infants. L’activitat és gratuïta, però l’aforament és limitat, per la qual cosa cal inscriure’s a les biblioteques participants.

PUBLICITAT