En la recta final de campanya Junts per Valls vol recuperar la construcció del Centre Cívic del Barri Antic com un dels eixos principals  i estratègics del seu programa. La formació veu en aquest equipament una aposta pel casc antic i per les persones, sent un servei obert i dinàmic pels veïns, veïnes i el conjunt de la ciutadania. Des de Junts per Valls també es reivindica la necessitat de donar continuïtat a la taula del Barri Antic per dialogar i prioritzar les actuacions de la zona. És per això que volen obrir una oficina pel barri antic. La candidata de Junts per Valls, Dolors Farré, ha recordat que el Barri Antic és un dels eixos centrals del seu projecte de ciutat, a l’entorn del qual giren les propostes fetes en matèria de patrimoni, habitatge, equipaments, cultura o turisme, entre d’altres

PUBLICITAT

Farré ha celebrat també que el conjunt de forces polítiques que opten a les properes eleccions municipals de diumenge hagin acceptat la seva proposta de tirar endavant un Pacte de Ciutat pel Barri Antic. La proposta va ser exposada per Dolors Farré dijous al vespre en el marc del debat electoral celebrat a la Sala d’actes de la Casa de Cultura.

El PSC de Valls presentava ahir al migdia les seves propostes en matèria de joventut davant la  biblioteca Carles Cardó. Els socialistes reclamen més subvencions i paquets d’ajudes als escolars per fomentar la formació i lluitar contra l’absentisme i abandonament escolar. D’altra banda, la cap de llista, Rosa Maria Ibarra també vol recuperar l’oci a la ciutat.

Finament, els socialistes volen impulsar que els joves trobin habitatge assequible a valls i puguin emprendre també negocis a la ciutat donant-los suport econòmic, en especial si s’implanten al Barri Antic.

PUBLICITAT