La temporada esportiva dels equips de casa nostra arriba al seu final. Aquest cap de setmana ha estat el torn del futbol.

PUBLICITAT

La UE Valls, equip que l’any que ve jugarà a 1a Catalana, es va acomiadar ahir del grup 6 de 2a Catalana amb una derrota per 4-2 al camp del Tortosa. Tot i la desfeta, els de Joan Antoni Pallarès acaben el curs amb l’ascens i un lideratge consolidat de 84 punts.

Per la seva banda, l’Atlètic Valls va empatar a 3 dissabte contra el Roda de Berà en l’última jornada de lliga i no va poder escalar fins a la segona posició de la taula que donava accés a poder disputar el play off d’ascens  a 2a Catalana. De fet, la golejada del Montblanc 0-5 al camp del Sant Jaume dels Domenys no va ajudar gens a les aspiracions del conjunt vallenc que necessitava una punxada dels de la Conca de Barberà. L’Atlètic acaba la temporada en tercera posició amb 73 punts.

PUBLICITAT