L’empresari Josep Maria Rovira és el nou president de la Cambra de Comerç i indústria de Valls, pel període 2019-2023. Divendres es constituïa el nou ple i s’escollia la presidència i també el Comitè Executiu, format per 7 membres. D’aquesta manera, Antonio Bastús n’és el vicepresident; Rubén Rotllan el tresorer; i Jordi Andreu, Arturo Forés, Eva Jubany i Àngel Ricote han estat designats com a vocals de l’ens.

PUBLICITAT

Rovira agafa així el relleu de Marcel·lí Morera, que ha presidit la Cambra vallenca des de l’any 2002. Entre les línies estratègiques de treball, el nou president aposta per fomentar la formació dels joves.

L’equip de Rovira també s’ha fixat el repte de seguir apostant per la internacionalització, portant a la demarcació  5 noves empreses exportadores en els propers mesos. Per altra banda, també es tindran en compte les empreses, potenciant el ‘networking’ entre elles i es farà una clara aposta per les infraestructures del territori. En aquest sentit Rovira ha dit que impulsaran el desdoblament de la carretera d’Alcover, lluitaran per l’A-27, i també es vol connectar l’estructura ferroviària amb el Corredor del Mediterrani.

Per últim, el nou president ha remarcat que cal promocionar el territori, a través de la calçotada, i seguir apostant per esdeveniments com la Firagost o altres fires i festes. A més, l’equip de Rovira també s’implicarà en el comerç local.

La directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Tarragona, Carme Mansilla, també ha estat present en el ple d’investidura. Ha assegurat que s’ha aconseguit una molt bona fórmula de treball i s’ha posat a disposició de la Cambra per establir noves col·laboracions amb el seu departament.

PUBLICITAT