Junts per Valls valora de manera positiva els resultats de les eleccions municipals en les que la candidatura, encapçalada per Dolors Farré, ha estat la força més votada. Per l’alcaldable els resultats i tots els compromisos i propostes del projecte de ciutat que ha plantejat Junts per Valls, fan més necessari que mai actuar amb responsabilitat en favor de tots els vallencs i vallenques.

PUBLICITAT

Farré també ha volgut agrair a tots els integrants de la candidatura, així com a totes les persones que han participat i col·laborat en la campanya, la seva tasca i el seu suport per poder fer arribar el programa i les propostes electorals al màxim de ciutadans. Dolors Farré ha agraït també el to de la campanya i l’esperit positiu amb la que aquesta s’ha desenvolupat per part de les diferents formacions polítiques.

Pel que fa a possibles acords de govern, la candidata ha anunciat una ronda de converses amb la resta de grups polítics i ha recordat el seu compromís de no arribar a cap pacte de govern amb els partits que hagin donat suport a l’aplicació de l’article 155. Per tant Farré exclou pactar amb el PSC i ciutadans. Dir que el proper 15 de juny es constituirà el ple de polítics que han obtingut representació municipal i per tant se sabrà com queda estructurat el nou consistori.

PUBLICITAT