Enguany la Mostra d’Intervencions Artístiques es celebrarà en un sol dia,  el 9 de juny, i deixarà de ser un concurs. Així doncs, les intervencions quedaran de forma permanent en dos espais del Barri Antic. Ens ho comenta el regidor de Comerç i Turisme Òscar Pèris.

PUBLICITAT

Els artistes locals multidisciplinaris, Xavier Cendrós i Medir Cucurull, seran els encarregats de decorar una paret del carrer Peixateria, cantonada amb el carrer d’Espardenyers, amb la col·laboració dels veïns que ho desitgin. L’artista del Bages, Berni Puig, deixarà la seva empremta colorista al Barri Antic. Puig pintarà un mural a una paret de la zona de l’aparcament del carrer Sant Antoni.

A part de la intervenció mural, també hi haurà d’altres actes com la ruta de dones vallenques, un taller de jocs tradicionals, un de dansa i pintura creativa, la presentació del mural artista convidat, un vermut i festa Florits. També es realitzarà el dinar popular de primavera i es presentarà el nou equip de treball del Barri Antic.

 

El Florits està organitzat per l ‘Associació Barri Antic de Valls amb el suport de l’Ajuntament. L’objectiu de l’Associació és treballar per difondre una imatge positiva del barri a tota la ciutadania, partint de l’art com a eix dinamitzador.

PUBLICITAT