El Museu de Valls rep una donació d’obres del pintor alcoverenc Anton Català Gomis. Concretament es tracta d’un conjunt de cartrons, de 176 gravats al boix i de 282 xilografies impreses.  Anton Català va destacar pels murals, una desena dels quals es troben escampats per diversos emplaçaments de la capital de l’Alt Camp. Entre l’obra que ha rebut en donació el museu vallenc hi trobem disset cartons corresponents a vuit de les obres murals que l’artista va dur a terme a Valls. D’altra banda, el Museu també ha rebut diverses orles per a goigs, ex-libres i estampes nadalenques.

PUBLICITAT

La fàbrica d’Anís Mallorquí de Valls reobrirà per un dia. Serà el proper 15 de juny, dins les ‘Passejades de Memòria Viva’ impulsades per Òmnium cultural. La visita permetrà descobrir aquest local tal i com era, abans que es converteixi en un restaurant. Els interessats en assistir a les visites cal fer la reserva prèvia enviant un correu electrònic a altcamp@omnium.cat.

I en esports, Javi Jiménez serà el nou director tècnic de l’Escola i Acadèmia de Bàsquet del Club Bàsquet Valls de cara la pròxima temporada 2019-2020, agafant el relleu a Francesc Canals que fa poques setmanes anunciava que finalitzava la seva etapa  de dues temporades al capdavant d’aquest projecte.

PUBLICITAT