Els gegantons negres de Valls ballaran dissabte pels carrers de Barcelona. Participaran en la Mostra de Gegants Petits i Gegantons Emblemàtics de Catalunya, amb motiu dels 350 anys dels Gegants petits del Pi. La festa començarà amb una exposició dels gegants convidats i una taula rodona. A la tarda serà el torn de la cercavila festiva pels carrers del centre històric. A part del Lladrefaves i la Gegantona de Valls també hi participaran els Vitxets de Reus, els Americanos de Sitges o els Negritos de Tarragona.

PUBLICITAT

El Casal Popular la Turba impulsa la Titaranya, una cooperativa  d’habitatge. Dissabte dia 8 es farà la presentació pública de la cooperativa i una visita a les finques adquirides. Es tracta d’un projecte que s’obrirà al barri, a entitats i persones individuals que vulguin sumar-s’hi. De moment, ja s’han adquirit dues finques al Barri Antic, on s’està treballant amb el estudis previs a la intervenció urbanística. Així, l’entitat amplia el ventall d’iniciatives que té engegades, totes amb la voluntat d’incidir en el dia a dia de la societat.

PUBLICITAT