L’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Valls renova la certificació ISO 9001-2015 per cinquè any consecutiu. D’aquesta manera es certifica el compromís de tots els seus treballadors que la integren i l’aposta del consistori per a donar un servei eficient i de qualitat a tots els ciutadans i ciutadanes que la utilitzen. L’oficina és utilitzada bàsicament per a realitzar tràmits i consultes. Un dels principals objectius a millorar enguany serà la implantació del pagament de taxes per Internet. A més, també es vol implantar la firma biomètrica. Durant el 2018, l’OAC va atendre de manera presencial més de 31.000 persones.

PUBLICITAT

Conveni entre la Llar del Jubilat i Pensionista i l’Ajuntament de Valls. El conveni preveu l’aportació del consistori d’11.250 euros per les activitats de la llar i el manteniment dels espais de la seu actual. El regidor en funcions de Benestar Social, Jordi Cartanyà, ha anunciat que en breu s’aprovarà de manera definitiva el projecte de Ca Xapes, futur edifici dels jubilats. A més, també s’aprovarà el plec de clàusules per la rehabilitació i construcció del nou edifici. Es preveu que abans d’acabar l’any comencin les obres.

El Museu Casteller de Catalunya a Valls presentarà el proper 12 de juny les seves activitats educatives. L’acte tindrà lloc a les quatre de la tarda al Centre de Recursos Pedagògics de l’Alt Camp i anirà a càrrec de Maria Joana Virgili i Omar Bravo. La jornada es dirigeix al professorat dels centres escolars de Catalunya i servirà per a presentar les activitats educatives pel proper curs escolar.

L’Agència Catalana de l’Aigua habilita 9 punts de control de les aigües subterrànies a l’Alt i el Baix Camp, la Conca de Barberà i el Baix Ebre. Les actuacions es duran a terme a Valls, Cambrils, Montblanc, Rocafort de Queralt, l’Alforja, Vandellòs i l’Ametlla de Mar. Els nous punts serviran per disposar de forma periòdica de dades de nivells d’aigua subterrània per tal d’analitzar els seus volums i la seva evolució. Actualment, la xarxa de control piezomètric està integrada per gairebé uns 250 punts de control arreu de Catalunya.

PUBLICITAT