El Barri de les Comarques de Valls enceta les festes majors als barris de la ciutat. Tindrà lloc del 14 al 16 de juny amb tot un seguit d’activitats per tal de que veïns i veïnes gaudeixin de la festa. La programació començarà avui a les 10 del vespre, amb el sopar popular i una sessió de ball amenitzada per Jamaica Band. Dissabte se celebrarà el campionat de petanca, jocs d’aigua, festa de l’escuma i una exhibició de Twirling-valls. La nit estarà amenitzada pel grup Loren. La jornada de diumenge comptarà amb el parc infantil, el vermut i  una exhibició de gossos. La tronada de fi de festa posarà el punt i final als actes.

PUBLICITAT

Valls inicia els actes de la Festa Major de Sant Joan aquest dissabte. 63 entitats i col·lectius són els organitzadors del primer tram del programa. Activitats familiars, visites guiades a l’antiga fàbrica d’Anís Mallorquí o a Ca l’Alemany, el vermut del seguici cerimonial, o les mostres de cultures de diversos orígens i nacionalitats són els destacats d’aquest primer cap de setmana. També duran a terme actes Comerç de Valls, la Societat de Sant Antoni i l’entitat TastAltCamp, que estan d’aniversari. D’entre els actes es realitzarà una nova tongada de lliurament de diplomes als padrins del nou orgue de la ciutat.

L’ANC de Valls fa una nova crida per a que vallencs i vallenques es concentrin a la plaça del Blat pels 8 mesos de l’empresonament dels Jordis. La concentració es farà diumenge a dos quarts de vuit del vespre per tal de denunciar la repressió de l’estat en el marc del procés i per exigir l’alliberament dels presos polítics. D’altra banda, dissabte la música tornarà a recuperar el protagonisme de l’espai reivindicatiu amb l’actuació de DJ Enredu, el projecte musical del vallenc Carles Herèdia. Els assistents seran obsequiats amb un ‘bolado solidari’, una beguda refrescant i estiuenca que ja ha servit en diverses ocasions Valls-Alt Camp per la Independència.

Aquests dies hi ha varies exposicions que poden veure’s en diferents espais de la ciutat. A la Capella de Sant Roc s’hi mostra “Sibina”, de Laia Estuch, fins el 28 de juliol. La mostra està organitzada pel Museu de Valls. Molt a prop, a la Sala Sant Roc, hi ha l’exposició “40 anys dels tres tombs de Sant Antoni”. Aquesta és visitable fins el 7 de juliol i està organitzada per la Societat de Sant Antoni. Finalment, al Museu de Valls, a la sala polivalent, pot veure’s les “obres de col·lecció. Fons Museu de Valls”, fins al 26 d’agost. I al seu vestíbul s’hi troba la mostra “Judici a la democràcia: els drets perseguits”, fins el 23 de juny.

PUBLICITAT