El Cor Èulia presenta l’espectacle ‘Dones d’òpera’, un espectacle basat en cors d’òpera femenins, que està dirigit per Mireia Besora i Roger Padullés. Les quinze components del cor escenificaran un repertori que recorrerà fragments d’òperes reconegudes de Honegger, Francis Poulen o Bizet. La directora del Cor Èulia, Mireia Besora, ens parla de l’espectacle

PUBLICITAT

“Dones d’òpera s’estrenarà el 22 de juny, en el marc de la Festa Major de Valls, al Teatre Principal, a les 21 hores. La escenografia i l’elecció del repertori l’ha dut a terme el tenor resident a Valls Roger Padullés que ha destacat la dificultat de trobar fragments d’òperes per a dones solistes.

L’actuació comptarà amb la col·laboració de la presentadora Marta Ferré, que farà de narradora, i amb l’acompanyament al piano de David Ferré. Per asistir al concert caldrà recollir una entrada-invitació a la Cistelleria Roca, la Joieria Piñas, Finques Martí i el Bar El Safareig. L’entrada serà lliure, amb taquilla inversa, i és l’espectador qui posa el preu de l’espectacle en sortir.

PUBLICITAT