La plaça del Pati va ser l’escenari diumenge de la quarta edició de la Mostra de Cultures. La iniciativa estava organitzada per la regidoria de Benestar Social, en el marc del Pla d’Inclusió i Cohesió Social, el Pla de Ciutadania i Immigració de Valls i la cooperativa Combinats. L’objectiu de la jornada va ser enfortir la interculturalitat, el coneixement i la relació dels vallencs i vallenques de diversa procedència.

PUBLICITAT

La Mostra de Cultures permet que els ciutadans de diverses nacionalitats puguin apropar la realitat dels seus països d’origen, amb tastets gastronòmics, tallers i actuacions musicals. Entre els països representants de la Mostra de Cultures destaquen el Marroc, Gàmbia, el Senegal, Romania, Colòmbia i Xile, així com la comunitat gitana i Catalunya, representada a través de la Colla Gegantera La Pessigolla.

Valls és una ciutat amb un 13,34% de persones nouvingudes i l’objectiu des del Pla d’Inclusió i el Pla de Ciutadania i Immigració és treballar per afavorir la cohesió al municipi, concretament en aquest acte a través d’una proposta basada en la participació, el diàleg i el coneixement mutu

PUBLICITAT