Es tracta d’un ball molt esperat per la crítica d’actualitat que hi conté. L’acte serà una versió molt especial del “Vells viu la moda” on a mode de desfilada, els actors i actrius presentaran els nous vestuaris que el ball estrena amb motiu de la Festa Major de Sant Joan d’enguany. La figurinista Blanca Ferré ha dissenyat i confeccionat la nova vestimenta. Ferré ja va ser la responsable de vestir el Ball dels Cercolets, i també va dissenyar el vestuari del darrer muntatge del Grup del Teatre Principal “Peter Pan”.

PUBLICITAT

La nova proposta de vestuari del Ball de Vells gira entorn a dos grans eixos: la de seguir conservant l’aire i l’estètica que identifica el ball i els seus personatges, i la d’introduir una mirada més unitària per una banda i més pràctica pels membres del ball. Un altre dels aspectes importants són els teixits utilitzats, ara molt més prims i transpirables que els anteriors.

El Grup del Teatre Principal presentarà els vestits divendres, a les 20.30h, a la plaça de les Garrofes, i a continuació, tindrà lloc la primera representació d’enguany. Dissabte diumenge i dilluns també actuaran en varis espais de la ciutat. Durant les sortides i representacions del ball es podrà aconseguir, com és habitual, el ventall de la col·lecció, aquest any de color morat.

PUBLICITAT