Aquest dimecres 19 de juny es va celebrar la 29a edició de la Nit de l’Esport Vallenc 2018-2019 on s’han donat a conèixer i entregat els diferents premis i guardons als millors esportistes vallencs de l’any.

PUBLICITAT

Amb un Centre Cultural de Valls ple, la Nit de l’Esport otorgava els premis de millor esportista vallenca a la jugadora del CB Valls Raquel Arias, mentre que el millor esportista vallenc requeia per Jepi Selva, que repetia guardó.

Altres premis destacats han estat per Emili Aubareda pel reconeixement de la ciutat, mentre que La Pica Pedalada Hivernal rebia el reconeixement a la millor iniciativa esportiva. El reconeixement al mèrit esportiu va anar en aquesta edició a Núria Picas.

Per altra banda, el Patronat Municipal d’Esports va fer entrega de guardons als equips sèniors que han aconseguit ascensos en les seves categories o han assolit campionats. També es va premiar als equips campions de base i als esportistes individuals júniors i sèniors o als joves esportistes en diferents modalitats com natació, atletisme, karate, pàdel, twirling, patinatge o tennis de taula.

PUBLICITAT