L’institut d’Estudis Vallencs signa un conveni amb la Fundació Privada Mútua Catalana per recordar l’obra del compositor Robert Gerhard. Enguany l’entitat vallenca afronta dos nous reptes: el primer, la catalogació i digitalització del recull de premsa, i el segon, la transcripció, edició i interpretació d’una partitura que per a l’Institut d’Estudis Vallencs representa la culminació de diversos moments importants per a l’Arxiu. Aquesta partitura serà presentada i interpretada públicament el proper 25 de setembre al Pati de Sant Roc.

PUBLICITAT

Lliurat el III Premi “Josefina Cardó”, convocat per l’Institut d’Estudis Vallencs. El premi es dedica a treballs de recerca de batxillerat dels instituts de l’Alt Camp pertanyents a l’àmbit social i humanístic. El premi, dotat amb 500€ i la col·lecció “Valls i la seva història”, va recaure en l’alumna de l’Institut Narcís Oller de Valls Geda Requena pel treball La Taulada@ens necessita.urgent – El repte de cercar consciències.El seu tutor, Jordi Pijoan, també va ser reconegut pel paper que juga el professorat en la consolidació de les vocacions dels alumnes. L’estudiant Mar Mateus, també alumna del Narcís Oller, va rebre un accèssit dotat amb 150€ pel treball Poder Lila. Estudi de les dones directives a l’Alt Camp.

EL Casal d’Estiu de Valls proposa fe rla volta al món perdescobrir nous països i les eves cultures. L’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela tornarà a gestionar el casal dirigit als infants entre 3 i 12 anys. El casal, que es realitzarà a les instal·lacions de l’escola Baltasar Segú, comptarà amb tallers de manualitats, música, dansa o cuina, entre d’altres. També s’han previst jocs d’aigua i sortides a la piscina d’estiu del Fornàs. Les activitats es realitzaran entre l’1 de juliol i el 2d’agost. Les inscripcions estan obertes fins el proper 27 de juny a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

PUBLICITAT