La diada de Sant Joan a Valls va deixar el primer gamma extra de la temporada per la Colla Vella dels Xiquets de Valls. A la plaça del Blat, els de la camisa rosada van descarregar el primer 2de9 de l’any a la segona ronda. De sortida van completar el 3de9 i van acabar les tres rondes de castells amb el 4de9. A la ronda de pilars, es van apuntar el pilar de 7

PUBLICITAT

Després de dues caigudes, la Colla Joves Xiquets de Valls va aconseguir descarregar el 3de9. Tot i això, va deixar en intent desmuntat en dues ocasions el 4de9. Va redreçar el Sant Joan vallenc amb el 3de8 amb el pilar i el 2de8. A la ronda de pilars, també van completar el pilar de 7.

La nit abans, a la diada de Completes, la Colla Vella es va anotar el 5de8, el 3de9 després d’un intent desmuntat, el 4de8 amb el pilar i el pilar de 7. Per la seva banda, la Colla Joves va sortir de plaça amb el 2de8, un intent desmuntat de 3de9, el 3de8 amb el pilar, el 4de8 i el pilar de 7.

Després de Sant Joan, la Colla Joves tornarà a les places aquest diumenge, a dos quarts d’una del migdia, al Raval de Montserrat de Terrassa, amb motiu de la festa major de la co-capital del Vallès Occidental. Quant a la Colla Vella, descansarà fins el pròxim 5 de juliol, quan actuarà a l’Hotel Calypso de Salou.

PUBLICITAT