La Fira de Rebaixes torna a Valls del dimecres 3 al dissabte 6 de juliol. En aquesta edició hi participaran fins a 45 establiments, on 26 d’ells trauran les taules al carrer. Enguany, com a novetat, una vintena d’establiments associats regalaran als seus clients, a canvi de compres fetes els dies que duri la fira de rebaixes, tiquets per bescanviar pel vermut que es farà dissabte a partir de les 12 del migdia, , a la plaça del Titit, en motiu de la celebració del 40è aniversari de Comerç de Valls. 

PUBLICITAT

Per segon any, es tornarà a ampliar la Fira de Rebaixes sortint al carrer tots els dissabtes del mes de juliol, en horari comercial. Durant aquests dies i davant de cada establiment es podran trobar en la majoria dels carrers comercials de Valls les parades amb una àmplia oferta d’articles de temporada a preus rebaixats. Des de Comerç de Valls es vol d’aquesta manera apropar el comerç local i les rebaixes a la ciutadania alhora que es passeja pels carrers i places de la ciutat.

PUBLICITAT