Valls Jove i la Coordinadora de Joves de Valls presenten la II Mostra d’entitats juvenils. La cita tindrà lloc el proper dissabte 13 de juliol, a la plaça del Pati, de les 18:30 i fins a les 23:00 hores. El programa de l’acte compta amb diverses activitats com tallers, l’escenari jove, un sorteig i un concert final amb Marina Vidal i Hide Out. Enguany serà la segona edició d’aquest acte. El tècnic de la regidoria d’Acció Cívica i Joventut, Llorenç Casanova ens comenta quina és la finalitat d’aquesta mostra.

PUBLICITAT

En total enguany hi participaran 8 entitats i col·lectius juvenils. D’entre ells s’hi trobaran entitats noves a la ciutat, com l’Associació As. en la Manga o el Ggrup del teatre Pprincipal, i d’altres ja repetidores com el Cor Koré o l’Esplai Esquirols i El Cau. Com a novetat, hi haurà l’Escenari Jove per mostrar el talent creatiu i cultural de la gent jove de Valls. Hi actuaran joves artistes de les escoles i acadèmies de ball de la ciutat, del Cor Koré i del Grup de Teatre Principal de Valls. Enguany, també es repeteix el sorteig on es repartiran varis premis. A més, per a donar difusió a la mostra es farà una campanya a les xarxes socials amb el lema #elsjovesfemcoses. Ens ho comenta la tècnica de la regidoria de Joventut i Acció cívica Ivet Queralt.

Cal destacar la coorganització de la Mostra entre Valls Jove i la Coordinadora de Joves de la ciutat. Aquest és un espai de participació, creat el 2015, definit de manera participada per les entitats juvenils que en formen part. Va néixer fruit de la inquietud de les associacions per crear xarxa entre la joventut vallenca, un element recollit en el Pla Local de Joventut de la localitat i a partir del qual es regeixen les polítiques de joventut del municipi.

PUBLICITAT