Principi d’acord entre Junts per Valls i Esquerra republicana-compromís per valls. En els últims dies ambdues formacions han avançat en negociacions i el pacte de govern podria fer-se oficial ben aviat i es donaran a conèixer les regidories al consistori vallenc. D’aquesta manera l’assemblea de militants d’Esquerra Republicana va avalar ahir a la nit els punts programàtics per a un possible acord de govern a l’Ajuntament de Valls amb la formació Junts per Valls, de cara a governar conjuntament durant el mandat municipal 2019-2023.

PUBLICITAT

D’altra banda, la setmana vinent l’Ajuntament de Valls convocarà la sessió extraordinària del ple per a resoldre qüestions com la periodicitat de les sessions plenàries o el nomenament de tinents d’alcaldes, membres de la junta de govern local i presidents de les comissions informatives, entre d’altres temes.

PUBLICITAT