Circ, música i vins ompliran de nou el Convent del Carme i l’Auditori de Mas Miquel aquest juliol. Els cicles EnViu i Juliol Circense comptaran amb un total de set propostes, amb la complicitat de la Denominació d’Origen Tarragona i la Cia Passabarret.

PUBLICITAT

La programació començarà amb les propostes circenses a l’auditori de Mas Miquel, els dies 16, 17 i 18 de juliol a partir de les 22h, i on es podran veure les actuacions «Ni cap ni peus» de Circ vermut, «Mr. Alret» de Moi Jordana i «Musicó-Loco» de Fumanartist, que compaginaran diverses disciplines com els malabars, l’acrobàcia o el clown, entre d’altres.

Per la seva part, el claustre del Convent del Carme serà l’escenari de les propostes musicals acompanyades dels vins de la Denominació d’Origen Tarragona. Acollirà, les nits del 23 al 26 de juliol a les deu de la nit, la música de la vallenca Susannes, que hi presentarà el seu darrer disc «Dona llavor», el concert de Judit Neddermann i l’Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili.

Finalment, i com ja és habitual, la darrera nit del cicle «EnViu» comptarà amb els ‘Divendres Di-vins’ i començarà, excepcionalment, a les 8 del vespre. En aquesta última vetllada el públic podrà gaudir del concert «Millor que mai» d’Espaldamaceta, en un maridatge especial entre la música del territori, els vins de la DO Tarragona i una tapa amb oli de la DOP Siurana. Aquesta serà la única proposta de pagament, a un preu popular de 5€, que inclou l’entrada i el tast. Les localitats ja es poden reservar, de forma presencial, a les oficines del Consell regulador D.O. Tarragona.

PUBLICITAT