Després d’una setmana de relaxació, les dues colles vallenques tornen aquest cap de setmana a la plena activitat.

PUBLICITAT

La Colla Vella actuarà dissabte, a les sis de la tarda, a la plaça del Pou d’Altafulla, amb motiu de la diada de les Cultures. Tot i algunes baixes, els de la camisa rosada esperen alçar, com a mínim, un castell de nou. A la cita altafullenca també hi participaran els Castellers de Vilafranca, els Xiquets de Tarragona i els Castellers d’Altafulla.

I diumenge, a les sis de la tarda, a la plaça de la Vila de Torredembarra, la Colla Joves acudirà a la diada del Quadre. A falta de l’assaig de divendres, els de la camisa vermella es marquen l’objectiu d’assolir els dos castells de nou bàsics i un gran pilar. A l’actuació torrenca també hi haurà la Jove de Tarragona i els Nois de la Torre

PUBLICITAT