Teatre, música, el Festival Guant i el millor circ internacional arribat des de Xina.  Pepa Plana, Mercè Arànega, Sergi Belbel, Andrea Motis, Dagoll Dagom i les T de Teatre protagonistes de la nova temporada. També hi haurà lloc per a la vessant més local amb el Territori creatiu vallenc i els Amis de la Música, la companyia Passabarret o el Grup del Teatre Pricnipal, entre d’altres.

PUBLICITAT

La temporada de tardor dels Teatres de Valls, que tindrà lloc del 5 d’octubre al 6 de gener, compta amb 20 espectacles i un total de 28 funcions. A més, també s’han programat 4 activitats dins la línia de l’Escola de l’Espectador i una exposició que tindrà el vestíbul del Principal com a escenari. Ens ho comenta el regidor de cultura Marc Ayala

La programació arrencarà el 5 d’octubre al Centre Cultural amb el primer dels espectacles d’abonament, un monòleg ple d’humor protagonitzat per Mercè Arànega, interpretant a una Shirley Valentine que es pregunta a si mateixa per què ha deixat que la vida rutinària se li hagi emportat els somnis de jove. Teatre en femení que continuarà el mateix mes d’octubre amb el darrer muntatge de la gran Pepa Plana, acompanyada d’una altra pallassa, la Noël Olivé. Escenificaran “Veus que no veus”, un muntatge dirigit per Joan Arqué.

El director Sergi Belbel portarà “Vaselina” al Centre Cultural, el segon dels muntatges de l’abonament de temporada. El mes de novembre seran per les companyies T de Teatre i Dagoll Dagom amb “La Tendresa”, tercer espectacle d’abonament als Teatres. Ja a tocar de les festes de Nadal, serà el moment per al Gran Circ Acrobàtic Nacional de Xina, una de les companyies més ancestrals del món que portaran al municipi “Un viatge d’ensomni”, un muntatge únic i màgic, amb tot l’encant de les arts tradicionals xineses que portarà a escena 18 modalitats acrobàtiques diferents.

Per Nadal també tindrà un protagonisme especial el Grup de Teatre Principal amb les noves sessions de l’espectacle per a tots els públics Peter Pan. Després de convertir-se en l’èxit de la darrera temporada, el GTP ens regala quatre noves per tornar a retrobar-nos al País de Mai Més. També amb el segell GTP, “Els Pastorets Principals de Valls”, el clàssic del Nadal amb més de 80 persones a escena que van i tornen de la terra i l’infern.

Entre les propostes musicals de la temporada, destaca el jazz d’Andrea Motis  i el seu quintet de luxe amb Joan Chamorro, Ignasi Terraza, Josep Traver i David Xirgu. La vessant familiar destaca també a la tardor d’espectacles de Valls perquè a la programació estable s’hi suma el Festival Guant, que enguany compleix el seu quinzè aniversari, la companyia Tutatis o la Gala de Pallassos Sense Fronteres.

Aquesta temporada la venda online d’espectacles es realitzarà per primera vegada a través de la plataforma web www.eventbrite.es, a més de poder adquirir localitats a les taquilles del Teatre Principal. El dimecres 18 de setembre s’activarà la venda dels abonaments, mentre que les localitats soltes i la resta d’espectacles es podran adquirir a partir del dimecres 25 de setembre.

PUBLICITAT