Les dues colles dels Xiquets de Valls encaren les últimes sortides abans de la Firagost.

PUBLICITAT

La Colla Vella dels Xiquets de Valls tindrà doble sortida. Dissabte seran, a dos quarts de set de la tarda, a la plaça de l’Església de Vila-seca, amb motiu de la festa major. Estaran acompanyats dels Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Vila-seca

L’endemà, els de la camisa rosada seran a Vilabella. La diada tindrà lloc, a les sis de la tarda, a la plaça del Casal. En aquestes dues actuacions, els del Portal Nou volen rodar els castells bàsics de 9 i la gamma alta de vuit.

La Colla Joves Xiquets de Valls es desplaçarà fins Andorra la Vella. L’actuació serà dissabte, a les cinc de la tarda, al costat de la colla local i els Castellers de la Vila de Gràcia. Els de la camisa vermella volen consolidar tota la gamma alta de vuit i tampoc descarten el castell de 9.

PUBLICITAT