Les dues colles vallenques han tingut aquest cap de setmana les darreres actuacions abans de la diada de Firagost d’aquest dimecres, a un quart de nou del vespre, a la plaça del Blat.

PUBLICITAT

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha actuat dissabte i diumenge. Dissabte, a Vila-seca, els de la camisa rosada es van apuntar el 5de8, el 3de9 i el 4de8 amb el pilar. A la ronda de pilars, van completar el pilar de 7.

A la mateixa diada, els Xiquets de Tarragona van descarregar el 3de8, el 4de8 i el 7de7. La colla local, els Xiquets de Vila-seca, va sortir de plaça amb el 2de6, el 3de7 i el 4de6.

Diumenge, a Vilabella, la Vella va completar el 4de8 i el 2de7 com a millors castells. A més, durant la cercavila prèvia i l’actuació també va rodar bona part de la gamma alta de castells de set pisos.

I la Colla Joves Xiquets de Valls, es va desplaçar fins a Andorra la Vella, indret que es va convertir en població de nou pisos. Els de la camisa vermella hi van descarregar per primera vegada el 3de9. Ho van fer després d’un intent desmuntat. També van completar el 4de8 després d’un intent desmuntat i el 2de8.

A Andorra, els Castellers de la Vila de Gràcia van descarregar el 4de7 amb el pilar, el 4de7 i el 3de7. La colla local, els Castellers d’Andorra, van sortir de plaça amb el 3de6 amb el pilar, el 4de6 i el 3de6.

PUBLICITAT