L’ajuntament de valls te prevista, dins d’aquest mandat, la construcció de la nova comissaria de la Policia Local. En els propers mesos es definirà l’emplaçament, entorn el Barri Antic, i el calendari de la seva execució. D’altra banda, la Policia s’ha reforçat amb més gents, arribant als 31. L’Ajuntament s’ha fixat augmentar progressivament la plantilla del cos en els propers mesos per reforçar els serveis i la seguretat a la ciutat així com el paper de policia de proximitat a tots els barris i zones.

PUBLICITAT

Obertes les inscripcions a les activitats i serveis de la temporada 2019-20 del centre esportiu municipal del Fornàs. D’entre les activitats s’hi troben l’escola de natació, gimnàstica de manteniment, la natació per a adults i activitats aquàtiques per a nadons. Tots els cursets s’iniciaran el dijous 12 de setembre. Per a més informació a la recepció del Centre Esportiu.

Valls aprova la compra d’un remolc i pack de seguretat per a emergències de Protecció Civil, per un import de 12.700 euros. La compra per part de l’Ajuntament d’un remolc d’emergències a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil és una de les propostes que la ciutadania va escollir mitjançant votacions en el darrer procés de Pressupostos Participatius .

Les festes locals per a l’any 2020 a Valls seran els dies 3 de febrer i 25 de juny, als voltants de les celebracions de la Candela i Sant Joan respectivament. Pel que fa a Picamoixons, seran els dies 20 de març i 3 d’agost, als voltants de Sant Josep i la festa major de Sant Salvador.

L’empresa Decoresport s’encarregarà de substituir el parquet del pavelló Joana Ballart. Les obres van iniciar-se a finals de juliol i acabaran a mitjans de setembre. A mitjans d’agost s’iniciaran els treballs de col·locació de la tela asfàltica aïllant, pas previ a la instal·lació del nou parquet. El nou parquet tindrà 22 mm de gruix i s’hi senyalitzaran les zones de joc per a bàsquet, handbol i futbol sala.

Valls aprova, per un import de 300 euros, el contracte de col·laboració o patrocini de la marca turística “Visita Valls” amb el pilot de motocròs vallenc Edgar Solé.

PUBLICITAT