La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls aprova el projecte de recuperació de la font ornamental de la plaça Font de la Manxa per un import de 137.000 euros. El projecte contempla una reforma integral de la font, que  mantindrà l’estructura del característic vas en forma de trèvol. Es renovarà tecnològicament en la seva totalitat i comptarà amb 19 nous brolladors que permetran múltiples jocs d’aigua.

PUBLICITAT

La nova il·luminació subaquàtica amb llums de tecnologia LED que s’hi instal·larà, a més de les avantatges que comporta de vida útil i estalvi energètic, permetrà mostrar qualsevol tipus de gamma cromàtica.

La inversió comportarà també la renovació completa de la instal·lació de canonades d’aigua, neteja i filtratge i instal·lació elèctrica. D’altra banda, la font comptarà amb un equip de filtració d’aigua per vidre actiu, un sistema d’alt rendiment que permet reduir el consum d’aigua en un 30%.

PUBLICITAT