La Vuelta a Espanya tornarà a Valls el proper dissabte 31 d’agost com a punt de sortida, en la seva 8a etapa. Serà una etapa de 167 km i s’acabarà a Igualada. Pel que fa al recorregut es farà una sortida neutralitzada pels carrers de la ciutat, des del passeig President Tarradellas, davant el pavelló Xavier Tondo i Volpini, cap el carrer Rafel de Casanova fins el tanatori municipal, carretera del Pla fins la Font de la Manxa, continuarà pel carrer Anselm Clavé i d’aquí s’arribarà a l’N-240, on es posarà el cronòmetre de l’etapa en marxa.

PUBLICITAT

Les casetes publicitàries obriran a mig matí del dissabte i el control de signatures començarà una mica abans de les 12 hores. A la una està prevista la sortida. La darrera vegada que Valls va acollir una sortida d’aquesta competició va ser el 2013, amb l’etapa Valls-Castelldefels, de 169 km.

PUBLICITAT