Aquest divendres, a partir d’un quart d’una del migdia, la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès, tornarà a rebre la visita de les dues colles dels Xiquets de Valls. Després dels assajos de dimarts i dimecres, Vella i Joves esperen completar un molt bon paper a la capital de l’Alt Penedès.

PUBLICITAT

La Colla Vella es presenta a la cita com la colla més en forma de la temporada. Els de la camisa rosada es plantegen el 2de8 net, el 3de10, el 4de9 net i el pilar de 8. Tampoc renuncien a intentar el 2de9 sense manilles, castell que no han aconseguit fer-hi l’aleta mai.

La Colla Joves també vol aprofitar el bon moment de forma a Vilafranca. Després de descarregar el pilar de 8 a Igualada, els del carrer d’en Gassó, a banda de repetir l’espadat, també opten a provar el 2de8 net, el 5de9 i possiblement el 4de9 amb el pilar.

A Vilafranca, també hi serà la Jove de Tarragona, que hi vol portar el 3de10, el 5de9, el 4de9 amb el pilar i el pilar de 8; i els Castellers de Vilafranca, que optaran pel 3de10, el 3de9 amb el pilar, el 4de9 net i el pilar de 8.

PUBLICITAT