Comerç de Valls finalitza l’estiu amb dues campanyes: una de ben consolidada com és la fira Fora Estocs en la seva 8a edició i la 3a edició de Torna a l’escola amb Comerç de Valls. 

PUBLICITAT

Del 2 al 14 de setembre més de cinquanta comerços participen a la campanya “Torna a l’escola amb Comerç de Valls”, amb l’objectiu d’incentivar que el màxim consum en una de les èpoques de l’any que més despesa suposa a les famílies es realitzi a Valls.

El començament de setembre es centra en la tornada a l’escola, a la feina, a la rutina i en els dies no tan calorosos i als comerços vallencs s’hi troba tot allò que es necessita en qualsevol època de l’any amb el valor afegit que comprant als comerços de proximitat tothom hi guanya: material de papereria, moda i complements infantils, juvenils, home i dona, perruqueria i serveis de bellesa, informàtica i fotografia, electrodomèstics, articles esportius, decoració i articles per la llar, jardineria i floristeria, serveis mèdics i òptics, articles per mascotes i alimentació.

Per alleugerir la despesa que suposa la tornada a l’escola, sortejarem 3 vals de compra de 50 € cada un entre totes les compres efectuades als comerços participants. El sorteig es realitzarà el 18 de setembre i l’entrega de premis serà el 19 de setembre a les 20:15 h a les oficines de Comerç de Valls. Per participar-hi només caldrà omplir la butlleta que es donarà a l’establiment i tirar-la a la urna de la promoció. Per cada compra s’entregarà una butlleta i no hi ha mínim de compra.

Molt consolidada la fira de Fora Estocs, torna del 4 al 7 de setembre on participen més de 40 establiments, dels quals una trentena de comerços trauran les taules i penja-robes al carrer en horari comercial, per oferir els últims articles de l’estiu a preus molt rebaixats per buidar els magatzems i deixar espai al gènere de nova temporada.

PUBLICITAT