Després de la diada de Sant Fèlix, l’activitat castellera continua per les dues colles dels Xiquets de Valls.

PUBLICITAT

La Colla Joves serà dissabte, a partir de dos quarts de sis de la tarda, a Montblanc, amb motiu de la diada de la Serra. Els de la camisa vermella volen polir diferents estructures amb l’objectiu d’arribar en un bon estat de forma a la vigília de la Diada Nacional del pròxim dimarts a la plaça del Blat. A la plaça Major de la capital de la Conca de Barberà, també hi participaran els Torraires locals i els Bous de la Bisbal.

El mateix dissabte, a les sis, a Bràfim, hi actuarà en solitari la Colla Vella amb l’objectiu de preparar la vigília de la Diada Nacional i la diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla, pròxims compromisos destacats per la formació del Portal Nou.

PUBLICITAT