L’Ajuntament de Valls augmenta de nou la dotació econòmica per als pressupostos participatius de l’any vinent, arribant als 250.000 euros, un 25% més que aquest 2019. El procés s’inicia dilluns 16 de setembre i fins al 13 d’octubre amb la primera fase del procés que es correspon a la presentació, per part de la ciutadania, de les propostes que se sotmetran a votació. S’han programat 5 sessions informatives per informar de les diferents etapes del procés. En concret, les reunions seran sempre a les 19 hores i tindran lloc a  Vallsgenera, el dimarts 1 d’octubre; al Local Social Barri de les Comarques, el dia 8; a la Biblioteca Popular i el Pavelló del Fornàs, el 9 d’octubre; i finalment al Centre Cívic el dia 10.

PUBLICITAT

En les mateixes sessions els ciutadans podran presentar les seves propostes de projectes. A més, també es podran presentar on-line, a través del portal web municipal www.valls.cat. En aquests casos, es poden presentar fins a un màxim de 3 propostes a títol individual. A la vegada, els vallencs també podran presentar les propostes a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i a les bústies ubicades a la Biblioteca Carles Cardó, Centre Cívic dels Pisos de Clols, Vallsgenera i el Centre Esportiu Municipal El Fornàs. Ens en dóna més detalls Jordi Cartanyà, regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat.

Un cop els ciutadans hagin fet les seves propostes, els serveis tècnics municipals valoraran i quantificaran econòmicament les diferents propostes que se sotmetran a votació popular. La consulta, amb les votacions, es realitzarà del 27 de novembre al 15 de desembre.

PUBLICITAT