Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat. Valls també s’ha adherit a la celebració i des de la ciutat es volen promoure els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o en vehicle elèctric. Es per això que s’han elaborat uns díptics que pretenen conscienciar sobre la mobilitat sostenible i segura.

PUBLICITAT

A més, durant aquesta setmana, l’autobús urbà serà gratuït. El regidor de mobilitat, Ramon Font, ha dit que s’està treballant en la celebració dels II Premis de Mobilitat Sostenible, així com en l’adhesió a la Carta Internacional del Caminar

En el marc de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, el dia 29 de setembre se celebrarà a Valls la 30a edició de la Festa de la Bicicleta, un esdeveniment esportiu amb gran participació i de caràcter popular i familiar que vol arribar als 600 participants. Se sortirà del Pati a les onze del matí i comptarà amb dos recorreguts, un de llarg i l’altre més curt.

La Festa està organitzada pel Patronat d’Esports conjuntament amb l’àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Valls i el Consell Esportiu de l’Alt Camp. També compta amb la implicació de les escoles de la ciutat i de les associacions de ciclistes. La Secció Ciclista del Club Bàsquet Valls, el Club Ciclista Xavi Tondo i BTT Valls i Alt Camp participen en l’organització d’aquesta bicicletada.

PUBLICITAT