El projecte en fase de desenvolupament del Portal de Dades Obertes de l’Ajuntament de Valls podria publicar-se aquest mes d’octubre. El projecte, que s’impulsa des de la regidoria de Transparència, OAC i TIC, es troba en una fase molt avançada. La novetat del projecte d’aquest portal és la publicació de recursos i informació en una Xarxa Blockchain, una base de dades que té la particularitat que està dissenyada expressament per evitar-ne la seva modificació un cop ha estat publicada.

PUBLICITAT

El Cap de Sistemes d’Informació i Comunicacions de l’Ajuntament, Ricardo González, va presentar el projecte la setmana passada al Congrés de Govern Digital de Barcelona, un fòrum que és considerat l’aparador dels projectes digitals del sector públic català i que va reunir  1.400 participants i 150 ponents.

PUBLICITAT