La UE Valls va sumar diumenge al migdia la primera derrota al grup 2 de Primera Catalana. El conjunt de Joan Antoni Pallarès va caure al camp del Martorell per 2 gols a 0. Aquesta desfeta fa que l’equip blanc-i-vermell acabi la jornada 3 del campionat de lliga en quinzena posició amb dos punts. El pròxim partit de la UE Valls serà aquest diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, al Vilar, contra el Mollerussa.

PUBLICITAT

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls va sumar dissabte la tercera victòria de la temporada per 2 gols a 1 davant de l’Arboç.  L’equip que entrena Sergi Ferrer ha acabat la jornada co-líder de la competició amb 9 punts juntament amb el Torreforta. El pròxim partit de l’Atlètic serà diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, davant de l’Alcover.

En bàsquet, a la lliga EBA, el CB Valls Nutrion es va imposar en la primera jornada per 49-69. El pròxim enfrontament dels vallencs serà dissabte, a dos quarts de set de la tarda, al Joana Ballart, contra l’Olivar.

PUBLICITAT