La Junta de Govern ha aprovat, de manera definitiva, el projecte de reforma integral de la rambla central del Passeig, principal avinguda del barri del Fornàs. El projecte compta amb una inversió de 239.000 euros i contempla la renovació de l’arbrat i actuacions sobre el ferm. La vuitantena d’arbres nous que es plantaran seran més adequats a les característiques de l’àrea i, a més, es plantaran d’una manera més contínua per generar més ombra. Les obres inclouen la instal·lació d’un nou sistema de reg per al nou arbrat i zones enjardinades. A la vegada, també es reformaran les diferents puntes de la rambla i els passos de vianants, eliminant les barreres arquitectòniques.

PUBLICITAT

D’altra banda, a aquesta reforma del passeig se li han de sumar 200.000 euros més que es destinaran a canviar i modernitzar l’enllumenat del barri, amb la instal·lació de punts de llum amb tecnologia Led.

PUBLICITAT