Valls presenta un ambiciós programa musical que uneix Beethoven, Carner i Gerhard. Una programació que es portarà a terme des d’aquest setembre i fins al gener del 2020 i que s’engloba dins el cicle de concerts de Nits de Clàssics. Dimarts al vespre va tenir lloc el primer acte a l’Aula Gerhard on es va comentar, analitzar i valorar el programa commemoratiu i dimecres el pati de sant roc va acollir la sonatine a carlos, per a piano, de robert Gerard.

PUBLICITAT

Els estudiants de valls protagonitzen la lectura del manifest de la vaga pel clima. Se sumem així a la iniciativa de la Setmana pel Clima, la campanya impulsada a nivell mundial i basada en el moviment Fridays for Future creat per l’estudiant Greta Thunberg.

Valls per la República organitza una jornada unitària per l’1 d’octubre. Es farà una cadena humana, una projecció i debat sobre la lluita noviolenta i un acte polític, conduit per Aleix Vallverdú. La jornada acabarà amb la cantada d’‘Els segadors’.

Valls aprova de manera definitiva el projecte de consolidació dels arcs medievals que es van descobrir a l’entorn de la zona on s’ubica el Museu Casteller de Catalunya. El projecte contempla una inversió de 195.000 euros i, a més de la recuperació dels arcs, suposarà també la urbanització de la zona, la instal·lació de mobiliari urbà i enllumenat, a més de l’arrebossat de les parets mitgeres de l’espai.

En esports, el club bàsquet valls es queda sense president. Luis Vicente Martínez ha dimitit per motius personals. De moment ocupa el càrrec, de manera provisional, el president executiu Magí Mallorquí.

El patinador del Club Patí Valls Alex Medina Gil ha rebut un reconeixement del consistori per la seva tercera posició en lliure júnior que el patinador va aconseguir al campionat europeu, celebrat a Alemanya, els passats 5 i 6 de setembre.

I pel que fa a atletisme, la vallenca  marta galimany debuta en un Mundial sota la calor i la humitat de Doha, a Quatar.

PUBLICITAT