Les dues colles dels Xiquets de Valls es van trobar aquest diumenge a Lleida amb motiu de les festes de Sant Miquel.

PUBLICITAT

A la plaça de la Paeria, la Colla Vella dels Xiquets de Valls es va anotar un 3de9 amb perspectiva d’apujar-lo un pis més dissabte al Mercadal de Reus. Els de la camisa rosada també van carregar el 4de8 amb el pilar i descarregar el 5de8. A la ronda de pilars, van fer el pilar de 6.

La Colla Joves Xiquets de Valls va ensopegar d’entrada amb el 3de9, castell que només van poder carregar. Van redreçar la diada amb el 2de8 i el 4de8 amb el pilar. A la ronda de pilars, es van anotar el pilar de 7.

Els Capgrossos de Mataró van igualar la millor actuació de la temporada amb el 5de8, el 3de9 i el 2de8. A la ronda de pilars, van completar el pilar de 6.

La colla local, els Castellers de Lleida, van fer dos intents desmuntats de 4de8. Els de la camisa grana van sortir de plaça amb el 2de7, el 7de7 i el 5de7.

PUBLICITAT