Llumull Accions Audiovisuals i el Casal Popular La Turba, juntament amb altres col·lectius vallencs i entitats com el Museu de Valls, organitzen la primera mostra de fotografia urbana de Valls ‘Mitgeres 2019’. La proposta neix amb la voluntat d’esdevenir una activitat sòlida que apropi la fotografia a les comarques del sud del Principat i que alhora posi en valor la nissaga vallenca Català-Roca de fotoperiodisme, una de les més importants del país.

PUBLICITAT

Fins el 6 d’octubre més de 20 instal·lacions fotogràfiques de gran format romanen exposades a la vista de tothom. A més, la mostra té una seu permanent, a l’antiga fàbrica del carrer dels Metges 14, on també hi ha exposicions fixes i s’hi celebraran taules rodones, xerrades i tallers. La mostra vol tenir cada any un tema central, i en aquesta primera edició el fil conductor serà la dona en totes les seves vessants. Aquest tema ha servit per escollir les fotografies dels i les autores participants, tant a nivell nacional de reconegudes fotògrafes com a nivell vallenc i de comarca.

PUBLICITAT