Des del dilluns 7 i fins al 27 d’octubre una vintena establiments vallencs participaran en el 7è Concurs d’aparadors castellers, basat en el tema dels castells i el fet casteller. El jurat estarà composat per un representant de cada colla castellera de la ciutat, un membre de la Regidoria de Cultura, a més del regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i el vot del jurat popular. A partir del 14  el jurat farà el recorregut per tots els establiments participants i valorarà la vistositat, els colors i el treball artístic. En total es repartiran tres premis. Com ja es va fer en l´anterior edició, hi haurà el vot del jurat popular, on tothom que ho desitgi, podrà votar l’aparador que més li agradi. Cada establiment adherit disposa d´una urna i uns fulletons amb la relació de tots els participants per a que es pugui votar.

PUBLICITAT

Entre tots els vots, es sortejarà un lot de productes de Valls i l´Alt Camp i una ruta turística a escollir entre les diferents rutes de la ciutat. El veredicte amb els aparadors guanyadors i el premi entre els participants del jurat popular, es comunicarà el dia 22 d’octubre. Els premis es lliuraran dijous 24, a les 20:30 hores, al local de Comerç de valls.

PUBLICITAT