L’Ajuntament ha decidit donar un nou format a aquesta activitat nadalenca i es farà en altres dates, a la tardor, i en espais patrimonials coberts, com la Capella del Roser o el Refugi. Així es va anunciar la setmana passada en una reunió amb els voluntaris del projecte que van trobar bé la idea. No obstant, des de l’oposició no estan gens satisfets amb aquest nou format i es queixen de que el mateix govern no els ha informat personalment. Des del consistori asseguren que aquest canvi es deu a la problemàtica que comporta organitzar un esdeveniment d’aquestes dimensions al carrer i al mes de desembre. Ens ho explica l’alcaldessa Dolors Farré

PUBLICITAT

Tot i que no hi haurà pessebre vivent des del consistori asseguren que es reforçarà la programació amb activitats a la plaça del Pati. El nou projecte vol beure del mateix esperit de compromís i voluntariat que ha bastit el pessebre vivent d’aquest últims vuit anys i que pretén ara posar en valor la història i el patrimoni de la ciutat.

L’edició del 2018 va comptar amb més de 4.000 visitants i la col·laboració de 180 actors, 100 comerços i una trentena d’entitats del municipi.

PUBLICITAT