Cerveses artesanes i salsitxes de les cansaladeries locals seran les protagonistes d’una nova festa gastronòmica que es vol implantar a Valls en el marc de la festa de Santa Úrsula. Es durà a terme el cap de setmana del 18 i 19 d’octubre al Portal Nou. Fins a vuit productors de cervesa del territori muntaran els seus estands de cervesa artesana, que els visitants podran degustar i acompanyar amb pa i diferents tipus de salsitxes. També hi haurà musica amb l’actuació dels MacKensy’s Clan Band i els Slainté. Des de la regidoria de comerç de Vals es destaca que aquesta nova festa vol dinamitzar la zona comercial del Portal Nou.

PUBLICITAT

Dissabte es faran també dos tasts comentats de cervesa ,a càrrec d’un especialista en aquesta beguda fermentada. Serà a les 12 del migdia i a les 7 de la tarda, i per participar-hi caldrà inscriure’s a l’estand de l’organització durant els dies de la mostra.

D’entre els productors cervesers que participen en aquesta primera edició trobem la Kesse de Tarragona, Reptilian del Vendrell, La Castellera de Vilafranca o La Vallenca de Valls, entre d’altres. Les cansaladeries vallenques Bonet, Queralt, Pons i Batalla elaboraran quatre varietats de salsitxes que es degustaran amb dos tipus de pa  dels forns Pié i La Barcelonesa. El Restaurant Portal 22, sota el paraigua de l’Associació de Restauradors, s’encarregarà de preparar els entrepans.

PUBLICITAT