Tarragona, Girona, Berga, Vic i Tàrrega són els punts de partida de les cinc Marxes per la Llibertat convocades per l’Assemblea Nacional Catalana per protestar contra la sentència del procés. Unes marxes que s’han iniciat aquest matí i divendres arribaran a Barcelona. Aquestes marxes coincidiran amb la jornada de vaga general convocada per la Intersindical.

PUBLICITAT

A primera hora del mati tres busos llançadora han sortit de Valls, direcció Torredembarra, per sumar-se a les Marxes per la Llibertat del Camp de Tarragona Des dels nostres micròfons em volgut parlar amb la Teresa Guash, coordinadora de l’ANC valls Alt Camp per la independència i que participa de la marxa de Tarragona, amb milers de persones.

Aquesta primera jornada està previst que la marxa de Girona faci nit a Malgrat de Mar; la de Berga, a Manresa; la de Vic, a la Garriga; la de Tàrrega, a Igualada; i la de Tarragona, a Vilafranca del Penedès.

Dijous les cinc marxes es convertiran en tres: la de Malgrat acabarà a Premià, les de Manresa i la Garriga convergiran a Sant Quirze del Vallès, i les d’Igualada i Vilafranca, a Martorell. Les marxes està previst que circulin per algunes vies de comunicació importants, com les carretera N-2 i N-340, les autopistes C-16 o AP-7, i les autovies A-2 i C-17.

PUBLICITAT