Ja són a la venda les entrades dels actes organitzats a Valls amb motiu de la celebració de la Nit de Cap d’Any. Es tracta del concert revetlla de versions i l’espectacle de cabaret “Un Cap d’Any a l’Infern”, novetat d’enguany i impulsat pel Grup de Teatre Principal. Les entrades es poden adquirir, per una banda, a les taquilles del Teatre Principal en el seu horari habitual, els dimecres de 18 a 21 hores, i els divendres de 12 a 13:30 hores. I, per altra banda, a través de la nova plataforma web d’eventbrite.

PUBLICITAT

El Teatre Principal serà l’escenari d’una de les propostes per acomiadar el 2019 i rebre el 2020 amb força, es tracta de l’espectacle Un Cap d’Any a l’Infern, a càrrec del Grup del Teatre Principal. L’obra, un cabaret-espectacle de varietats, començarà a les 23h i s’allargarà fins la mitjanit, quan tindran lloc les tradicionals campanades, seguides dels darrers compassos del muntatge.

El nou any a Valls començarà també amb la música del doble Concert revetlla de versions al Pavelló Xavi Tondo, al Centre Esportiu Municipal del Fornàs, que oferirà, per segon any, 6 hores de música i festa. Els grups La Banda del Coche Rojo i Tapeo Sound System seran els encarregats d’amenitzar la revetlla al pavelló, a partir de la 1 de la nit del dia 1 de gener i durant tota la matinada. Els preus seran de tres euros l’entrada anticipada i 5 si s’adquireix la mateixa nit.

PUBLICITAT