El ple extraordinari de l’Ajuntament de Valls celebrat aquest dimecres a la tarda ha aprovat les ordenances corresponents a l’any 2020. L’equip de govern, format per Junts per Valls i ERC-Compromís per Valls, ha aconseguit reduir entre el 10 i 43 per cent de la taxa d’escombraries. També s’ha aprovat la modificació d’un seguit de taxes, que inclouen mesures per avançar cap a la sostenibilitat ambiental.

PUBLICITAT

Les ordenances fiscals per al 2020 s’han aprovat per 13 vots a favor de Junts per Valls i ERC-Compromís per Valls i 3 abstencions per part de la CUP. Per la seva banda, els tres regidors del PSC i la representant de Ciutadans hi han votat negativament.

Els regidors Martí Barberà i Xavier Salat han respost les principals argumentacions de l’oposició i han defensat la voluntat de diàleg per part de l’equip de govern.

PUBLICITAT