S’eleven a 4 els desapareguts a la conca, dos a Vilaverd i dos a l’espluga de francolí. Es tracta d’una mare i un fill que es van veure arrossegats amb el bungalou que habitaven. Aquest matí, l’Espluga de Francolí és despertava amb imatges d’un municipi devastat per l’aigua. Que s’ha endut ponts, un celler i un restaurant i molts vehicles. A hores d’ara s’està treballant per a que els municipis de la Conca més afectats tornin a la normalitat i es faci balanç dels desperfectes que ha causat el temporal.

PUBLICITAT

Ara per ara ja s’està començant a fer balanç del que és una de les tragèdies més importants a la Conca de Barberà en els últims anys, que han portat a la memòria els aiguats de 1994.

La Riba es el municipi de l’Alt Camp que més danys ha patit pel temporal de les darreres hores. S’ha vist afectada la zona de la plaça del Pont i del pont del Cal Sisquet. El nivell del riu ha crescut tant que ha superat el pont i ha provocat danys a una part de les baranes. També ha deixat troncs i arrels a la mateixa plaça i s’ha emportat un cotxe.

PUBLICITAT