Els equips de casa nostra afronten un nou cap de setmana de competició esportiva.

PUBLICITAT

En futbol, al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls s’enfronta diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, al Vilar, contra el Montañesa, el líder de la categoria. Els de Joan Antoni Pallarès, que són penúltims amb 4 punts, miraran de donar una bona imatge davant de la seva afició i sumar la primera victòria de la temporada.

Al grup 3 de Tercera Catalana, les coses van molt diferents. L’Atlètic Valls, líder de la lliga amb 18 punts, visita dissabte, a partir de les cinc de la tarda, el camp del Camp Clar, el catorzè classificat. L’equip que entrena Sergi Ferré mirarà de mantenir la bona dinàmica per continuar al capdavant de la taula classificatòria.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion rep dissabte, a les sis de la tarda, al Joana Ballart, al Badalonés, que ocupa el sisè lloc de la lliga. En cinc jornades, els vallencs es troben a mitja taula amb 3 victòries i 2 derrotes i tenen l’objectiu de sumar un triomf que els mantingui a la part alta de la classificació.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls juga també dissabte, a les sis de la tarda, a la pista de l’Snatts Sant Adrià B. Les jugadores de Benet Ibáñez, que es troben en l’últim lloc de la classificació, es marquen l’objectiu de sumar la primera victòria de la temporada.

PUBLICITAT